پرسونال برندینگ

0 1,032

 

در مورد پرسونال برندینگ یا برند سازی شخصی چه می دانید؟

برندی که نامش شما هستید! این جذاب ترین توصیف پرسونال برندینگ بود که ۱۹ سال پیش توسط آقای تام پیترز نوشته شد و پس از آن تاجران، مدیران، بازیگران و ورزشکاران و…از این برند سازی به عنوان هدفی برای توسعه اهدافشان استفاده کردند. برای اینکه بدانیم پرسونال برندینگ چیست و چه اهدافی را دنبال می کند ابتدا باید با مفهوم آن آشنا شویم.

نقش ارتباطات در موفقیت

به طور کلی فرآیند پرسونال برندینگ یا برند سازی شخصی به این صورت است که پاره ای فعالیت ها منجر به خلق و معرفی یک نام و عنوان می شود که در صنعت یا هر حوزه تخصصی دیگر متمایز و شناخته شده است. هر برندی برای اینکه بتواند خدمات خود را به بهترین شکل به مخاطبان ارائه دهد از این عنوان استفاده می کند.

مسئله پرسونال برندینگ هنوز به خوبی فرهنگ سازی نشده است اما در عصری که همه چیز به اینترنت مربوط می شود، داشتن چنین برندی برای کسب و کار اهمیت زیادی دارد.

این سبک برند سازی در واقع مجموعه ای از مهارتها و تجربیات است که داستان زندگی شما را روایت می کند. این شیوه در برخورد، رفتارها و گفته ها و گرایشات شما منعکس خواهد شد. با این کار شما خود را از دیگران متمایز می کنید.

این روزها با رقابت شدید در بخش صنعت، تنها خوب بودن در هر کسب و کاری تضمین کننده موفقیت ماندگار نیست. همانطور که به وفور افرادی را در اطراف خود می بینیم که یا سر جای خود قرار نگرفته اند و یا اینکه در جایگاهی خیلی پایین تر از استحقاق شان قرار دارند.

چرا پرسونال برندینگ مهم است؟

پرسونال برندینگ تاکید می کند که افراد با مهارت هایشان نیاز به معرفی دارند همانطور که کسب و کارها معرفی می شوند. به تجربه کاملا ثابت شده است که در حال حاضر دیگر مدرک تحصیلی، عناوین شغلی و حتی تجربه نیست که باعث موفقیت افراد می شود بلکه بسیار مهم است که دیگران درباره شما و توانمندی هایتان چه تصوری دارند.

در واقع برند مجموعه ای از خاطرات مشتریان و توصیف شان از شما و فعالیت شغلی تان است که نوع نگاه آنها به تجارت شما را شکل می دهد. به عبارتی می توان گفت برند ویژگی های منحصر بفردی است که به شناخت کسب و کار شما و روابط آن با جامعه معنا می بخشد.

تاثیر آموزش بر موفقیت افراد

با این برند شخصی فرصت حرفه ای شما برای حضور در میان رقبا به نسبت کیفیت مهارت هایتان زیاد می شود. با این کار تبلیغاتی تصویر واضحی از خود و توانمندی هایتان ایجاد می کنید و در ضمن شناخت بیشتری از خود پیدا می کنید. در بر آیند پرسونال برندینگ می توانید نقاط قوت و ضعف خود را بهتر بشناسید و در راستای نقاط ضعف برنامه ریزی کنید.

جالب است که در این مسیر به تدریج شناخته می شوید و موقعیت های حرفه ای بهتری به شما پیشنهاد خواهد شد و مهم تر اینکه ارتباطات گسترده با متخصصان در زمینه کاری خود پیدا می کنید.

پرسونال برندینگ یا برند سازی شخصی چطور شکل می گیرد؟

پرسونال برندینگ به معنای تدوین و توسعه یک برنامه مشخص بازاریابی در زندگی حرفه ای برای رسیدن به اهداف بلند مدت است. به عبارتی پرسونال برندینگ تعریفی است که شما از خود و شغل حرفه ایتان ابراز می کنید. اینکه تصمیم دارید چه فردی با چه تخصص ها و مهارتهایی باشید و رزومه قوی حرفه ای برای فعالیت هایتان بسازید. اما شهرت با این مفهوم متمایز است و چیزی است که دیگران درباره شما می گویند.

پرسونال برندینگ تحت مدیریت وکنترل شماست اما هنگامی که با شهرت همراه باشد، کنترل تعریف هایی که از شما می کنند سخت می شود. البته افرادی که پرسونال برندینگ قوی دارند به مرور جایگاه خودشان را در حرفه خود و در میان متخصصان پیدا خواهند کرد.

برای شکل دهی برند سازی شخصی ابتدا باید خود را و همچنین شخصیت هدفتان (شخصیتی که می خواهید به آن برسید) به خوبی بشناسید. با این شناخت می توانید چارچوب مشخصی برای زندگی شخصی و پیشرفت شغلی خود ایجاد کنید. درست است که پیش بینی تمام جنبه های زندگی امکان پذیر نیست اما با برند سازی شخصی چشم انداز و هدفی بلند مدت برای زندگی حرفه ای خود مهیا می کنید و به مرور برند شخصی خود را رشد می دهید.

به خاطر داشته باشید که قانون اول در برند سازی شخصی منحصر بفرد بودن است. هیچ برند موفقی در دنیا با کپی کردن به جایی نرسیده است. علاوه بر این باید برند شخصی خود را بر اساس هویت واقعی حرفه ای تان بنا کنید. این کار نشان می دهد که وجه تمایز توانایی های شما نسبت به بقیه چیست و پس از آن می توانید روی این مهارت ها سرمایه گذاری کنید.

آن چیزی که باعث متمایز شدن شما از دیگر رقبا می شود، همین خصوصیات ویژه شماست پس به جای ترفند و تکرار روی توانایی هایتان تمرکز کنید. در پرسونال برندینگ موفقیت ها، تجربیات، خصوصیات خوب شخصیتی و آدم های خاص و مهمی که می شناسید همه می توانند نقاط قوت شما محسوب شوند.

منبع : آکادمی باور

میانگین رتبه : ۵/۵ 😍 تعداد رای : ۱ امتیاز
ارسال یک پاسخ